В Росії почав рушитись стадіон, побудований до ЧС-2018: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

В Росії почав рушитись стадіон, побудований до ЧС-2018: опубліковані фото

В Росії почав рушитись стадіон, побудований до ЧС-2018: опубліковані фото

У мережі з’явилися фотографії, які показують небезпечний стан щойно збудованого стадіону до чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Волгоград News.

Жителі Волгограда забили на сполох через стан щойно збудованого стадіону до чемпіонату світу з футболу. Минулої суботи на об'єкті відбувся перший тестовий матч, але вболівальники вже закликають не відвідувати споруду.

Відвідувачі "Арени-Волгоград" зробили знімок, на якому чітко видно велику тріщину, що йде через всю несучу балку.

Фото викликало активне обговорення в мережі. "Чи варто обурюватися, якщо це вже норма?", "Спасибі автору поста. Скину фотку своїм знайомим, щоб туди ні ногою", "Весь стадіон побудований на соплях", "Я туди ні ногою. Потім не здивуюся черговому ЧП і тупому звалювання провини на простих людей "," А як приймання стадіону проходила - питання до чинушам і відповідальним службам? "- прокоментували побачене люди.

Нагадаємо, ЧС-2018 почнеться в Росії вже в червні. Багато країн вирішили бойкотувати захід з політичних причин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що європарламентарі оголосили бойкот ЧС-2018 у Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?