Популярна українська співачка вперше показала чоловіка і сина: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярна українська співачка вперше показала чоловіка і сина: опубліковано фото

Популярна українська співачка вперше показала чоловіка і сина: опубліковано фото
Джерело:  Viva!

Відома українська співачка Ірина Білик вперше показала свою родину - вона взяла участь в зворушливій фотосесії з чоловіком і дворічним сином, який з'явився на світ за допомогою сурогатної матері.

Сімейні фото Ірини Білик були опубліковані в журналі Viva!, передає ONLINE.UA.

В ході фотосесії Білик і її чоловік Аслан Ахмадов розповіли свою містичну історію любові, подробиці сурогатного материнства і всю правду про свою сім'ю. Ексклюзивне інтерв'ю співачки і її чоловіка буде опубліковано в новому номері журналу.

Коментуючи фотосесії пара зізналася, що за весь час їхнього сімейного життя у них немає жодного загального фото втрьох. Чоловік Білик підкреслив, що цей знімок стане не тільки їх першою появою в глянці, а й першим спільним фото в сімейному альбомі.

Нагадаємо, Ірина Білик вийшла заміж за Аслана Ахмадова, російського продюсера, фотографа і художника, кілька років тому. Він став її першим офіційним чоловіком, незважаючи на те, що співачка до нього чотири рази була в цивільному шлюбі. У 2015 році у пари народився первісток Тебріз, який став другим сином Ірини. Він з'явився на світ за допомогою суррогантного материнства.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ірина Білик випустила новий кліп на пісню "Не питай".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?