Трамп бажає особисто спілкуватися з Путіним, - посол США в Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп бажає особисто спілкуватися з Путіним, - посол США в Росії

Трамп бажає особисто спілкуватися з Путіним, - посол США в Росії

Президент США Дональд Трамп хоче особисто взаємодіяти зі своїм російським колегою Володимиром Путіним.

Як повідомляє "Інтерфакс", про це журналістам у Владивостоці розповів американський посол Джон Хантсман, передає ONLINE.UA.

За його словами, американський президент Дональд Трамп неодноразово говорив, що прагне більш ефективних відносин Москви і Вашингтона. "Він хоче особисто взаємодіяти з президентом Путіним. Він говорив про це кожен раз, коли я з ним бачився", - заявив посол.

"Ви можете це назвати прагненням до розрядки або прагненням до більш здорових відносин між нашими країнами, але мій президент вельми щирий у цьому бажанні: щоб взаємини між державами були передбачуваними, стабільними і міцними", - підкреслив Хантсман.

У грудні минулого року Путін заявив, що вони з Трампом могли б перейти на "ти". Російський лідер висловив надію, що у американського колеги буде можливість налагодити контакти з РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, Путін прагне угоди з Трампом, незважаючи на санкції і удари в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?