Відомий український комік знайшов роботу на російському телебаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий український комік знайшов роботу на російському телебаченні

Відомий український комік знайшов роботу на російському телебаченні
Джерело:  online.ua

Популярний український шоумен і колишній тренер "Ліги сміху" Антон Лірник влаштувався працювати на російське телебачення. Він буде ведучим нового гумористичного проекту "Шоу вихідного дня", прем'єра якого відбудеться 11 травня на каналі СТС.

Вихід нового шоу з українським коміком Антоном Лірником анонсували на сайті телеканалу, передає ONLINE.UA.

Співведучими Лірника в новому російському проекті стануть російські шоумени Роман Юнусов та Іван Чуйков. Сам Антон вже прокоментував свою роботу на РосТВ, зазначивши, що в складі даного проекту зберуться найкрутіші коміки сучасності.

"Шоу вихідного дня" - це шоу відомих коміків і тих, хто стане відомими відразу після першого ефіру. Тому що у нас в складі - найталановитіші і круті коміки сучасності, у яких маса енергії і велике бажання вийти на сцену і здивувати свого глядача", - заявив Лірник.

Слід зазначити, що Антон Лірник регулярно гастролює по Росії. Нещодавно він з російськими гумористами і співачкою Ольгою Бузовою взяв участь у виставі "Мужчина нарасхват" в Москві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Віра Брежнєва стала суддею на російському талант-шоу під назвою "Пісні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?