У Херсоні застрелили скандального бізнесмена
Категорія
Події
Дата публікації

У Херсоні застрелили скандального бізнесмена

У Херсоні застрелили скандального бізнесмена
Джерело:  Міст

У Херсоні ввечері 24 квітня застрелили бізнесмена Ігоря Пащенко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Мост".

Невідомий чоловік зробив кілька пострілів у 49-річного сусіда заявника та його знайомого. В результаті події одна людина загинула на місці, другого постраждалого доставили в лікарню.

Депутат Херсонської міської ради Віталій Богданов повідомив, що убитим виявився бізнесмен Пащенко, а його охоронець був важко поранений.

Ігор Пащенко став відомий після скандалу з екс-мером міста Володимиром Сальдо. Конфлікт почався з брата Ігоря - Дениса. Видання зазначає, що конфлікт розгорівся в Домініканській республіці. Тоді Сальдо опинився в місцевій в'язниці.

Екс-мер звинувачував брата Ігоря Пащенка у власному викраденні. Той у свою чергу заявляв, що він жертва. Головна палата Апеляційного суду Сан-Педро-де-Макорис вирішила, що слів свідків достатньо, щоб визнати Сальдо винним у "насильницькому утриманні" людини.

Його засудили до ув'язнення терміном на 25 років, зобов'язавши виплатити Денису Пащенко "моральну компенсацію" у розмірі 25 мільйонів домініканських песо (півмільйона доларів США).

Суд видав ордер і на арешт або міжнародне затримання. Але між Україною та Домініканською Республікою немає домовленості про екстрадицію, тому Володимир Сальдо залишився на свободі. "Всі мої документи вкрав Денис Пащенко. У тому числі паспорта. Але мені з України привезли ще один мій паспорт", - розповів тоді він. Звідки у нього два паспорти України він не уточнив.

Частина об'єктів, які належали Сальдо, були переоформлені на Ігоря Пащенко. Нещодавно екс-мер повернув один з них собі. Пащенко намагався відвоювати його через суд.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Біля ТРЦ в Києві сталося гучне вбивство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?