Отруєння Скрипаля: Розробника “Новачка” збила машина
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: Розробника “Новачка” збила машина

Отруєння Скрипаля: Розробника “Новачка” збила машина
Джерело:  The Bell

Вчора, 24 квітня, під Анапою одного з розробників нервово-паралітичної отруйної речовини "Новачок" Володимира Углєва збила машина.

Про це сам винахідник розповів виданню The Bell, передає ONLINE.UA.

"Інцидент стався у вівторок, 24 квітня, під Анапою. Углєв переходив дорогу на пішохідному переході поруч з будинком, де проживає, і зауважив, що їде машина, яка не зменшує хід. Він побіг і був уже майже на тротуарі, коли автомобіль все ж наздогнав його", - процитувало видання науковця.

За словами Углєва, він стрибнув на капот, щоб не опинитися під колесами. Чоловік розбив лобове скло своєю головою.

Зараз він знаходиться в лікарні, у нього діагностували забій голови і сильні гематоми на правій руці і правій нозі. Стан чоловіка задовільний.

Углєв розповів, що його збив 70-річний мешканець селища, де стався інцидент, він не зник з місця події і запропонував науковцю гроші. Сам винахідник не вважає наїзд спланованим.

Нагадаємо, Володимир Углєв є одним з розробників нервово-паралітичної речовини, яку використували для отруєння колишнього агента РФ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Великій Британії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  слідство визначило ключових підозрюваних у справі Скрипалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?