На шапку: в Києві відкривається сезон концертів на підтримку переселенців
Категорія
Культура
Дата публікації

На шапку: в Києві відкривається сезон концертів на підтримку переселенців

На шапку: в Києві відкривається сезон концертів на підтримку переселенців
Джерело:  online.ua

27 квітня в Києві відкривається третій сезон концертів "На шапку", в якому візьмуть участь талановиті музиканти в рамках проекту підтримки переселенців з Донбасу. Концерти відбуватимуться щочетверга на вулиці Фролівській, на території головного волонтерського Центру допомоги переселенцям протягом усього літа, до 20 сентрября.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку заходу в соцмережі.

Концерти українських музикантів на підтримку переселенців проводяться вже третій рік поспіль. Організатори заходу збирають гроші на медичні потреби людей, які втратили свої домівки на Донбасі через збройний конфлікт. У їх числі літні люди і діти з серйозними захворюваннями, які потребують серйозного лікування і постійного спостереження медиків.

Вхід на благодійні концерти безкоштовний, але перед сценою стоїть шапка, в яку всі бажаючі можуть покласти гроші на допомогу нужденним переселенцям, багато життів яких були врятовані тільки завдяки допомозі небайдужих людей. Зібрані гроші організатори концерту передають волонтерам центру і фонду "Свої".

"Музиканти грають найкраще, поети читають найпроникливіше, а наші гості інколи приносять з собою подарунки, частування, або те що зробили своїми руками і що можна продати. Про атмосферу можна запитати у будь-кого, хто у нас грав. Це фантастика. А публіка найвишуканіша", - розповідають організатори про концерти на Фролівській.

У попередніх сезонах в концертах брали участь відомі українські музиканти. Серед них: Соня Сотник, яка є організатором заходу, Віктор Павлик, Арсен Мірзоян, брати Гадюкіни, Сергій Кузін, гурти "Без обмежень", "ЙоГурт" та інші. У третьому сезоні концертів "На шапку" виступлять Татусь Бо, Ольга Дубчак, Євген Манженко, Руслан Горовий. В якості спеціальних гостей запрошено Романа Коляду і Лілю Лилик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, куди можна піти в Києві на травневі свята.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?