Долари, патрони і наркотики: співробітника СБУ спіймали на хабарі
Категорія
Україна
Дата публікації

Долари, патрони і наркотики: співробітника СБУ спіймали на хабарі

Долари, патрони і наркотики: співробітника СБУ спіймали на хабарі
Джерело:  online.ua

24 квітня детективи Національного антикорупційного бюро затримали співробітника Служби безпеки України на отриманні хабара майже у 50 тисяч доларів.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ, передає ONLINE.UA.

Затриманим виявився працівник одного з міжрайвідділів управління СБУ в Києві та Київській області.

"Посадовець СБУ одержав від посередників 47,5 тисячі доларів за непритягнення до відповідальності осіб, які могли отримати посвідки на постійне або тимчасове проживання на території України в незаконній спосіб", – повідомили в НАБУ.

За даними слідства, чоловік володів інформацією, яка свідчила про отримання іноземцями посвідок на проживання в Україні через укладання фіктивних шлюбів з українськими громадянками.

За результатами обшуку, в авто затриманого виявили "предмет неправомірної вигоди", документи, які мають значення для кримінального провадження, набої до вогнепальної зброї і речовину, схожу на наркотичний засіб.

Правоохоронці також провели обшук за місцем роботи затриманого, у помешканнях осіб, ймовірно причетних до злочину та у Дніпровському управлінні поліції в Києві "з метою документування можливої протиправної діяльності організованої групи".

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії для встановлення кола задіяних осіб та з’ясування усіх обставин злочину.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ГПУ викрила угруповання хабарників у "Київводоканалі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?