Популярний український телеведучий стане батьком: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний український телеведучий стане батьком: опубліковано фото

Популярний український телеведучий стане батьком: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Відомий український шоумен Тимур Мірошниченко стане батьком в перший раз. Його дружина Інна Рудник вагітна і незабаром подарує чоловікові дочку.

Зворушливе фото з вагітною дружиною Тимур Мірошниченко опублікував на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Поповнення в родині ведучого "Євробачення-2017" очікується в червні. Майбутній батько не приховує радості і ніжно визнається в любові майбутньої доньці в соцмережах.

"Нашої любові стає більше! З кожним днем, з кожним дотиком, з кожним поглядом! Вже дуже скоро на одну Мірошниченко в світі стане більше! Люблю вас, мої дівчатка!", - підписав фото з вагітною дружиною Мірошниченко.

Нагадаємо, Тимур Мірошниченко та Інна Рудник одружилися в середині січня 2018 року. Дружина шоумена є юристкою і не має ніякого відношення до телебачення і шоу-бізнесу. До весілля пара зустрічалася кілька років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 50-річний голлівудський актор Деніел Крейг, який зіграв Джеймса Бонда в останньому фільмі про агента 007, стане батьком вдруге.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?