Стріт-арт: в мережі показали, у що окупанти перетворили кримський Бахчисарай
Категорія
Україна
Дата публікації

Стріт-арт: в мережі показали, у що окупанти перетворили кримський Бахчисарай

Стріт-арт: в мережі показали, у що окупанти перетворили кримський Бахчисарай
Джерело:  online.ua

Кримський Бахчисарай, який на даний момент окупований російською владою, перетворився з курортного міста в справжнє сміттєзвалище. Там на деревах посеред вулиці висять пакети зі сміттям, що обурює місцевих жителів.

Показові фото з Бахчисарая були опубліковані в соцмережах, передає ONLINE.UA.

"Бахчисарай. Ось яка краса у нас на вул. Скелястій. Що відбувається з вивезенням сміття?", "Гавань відбувається з вивезенням, да і всюди вона відбувається", - пишуть кримчани під свіжими фото з Бахчисарая.

На кадрах вони показують, як місцеві жителі кидають сміття в пакетах прямо посеред вулиці. Вони звисають з дерев і освітлювальних стовпів.

"Стріт-арт", "Ой, яка краса і інноваційність!",- іронізують з цього приводу користувачі мережі.

Місцеві ж жителі пояснюють, що вішають сміття на дерева, щоб його розтягували собаки. Вони відзначають, чт ситуація з його вивезенням в місті катастрофічна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Феодосія і Коктебель також знаходяться в жалюгідному стані - там по всіх пляжах розкидане сміття, яке перетворило курорти в смітник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?