Паризький андеграунд: український гурт випустив новий атмосферний кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Паризький андеграунд: український гурт випустив новий атмосферний кліп

Паризький андеграунд: український гурт випустив новий атмосферний кліп
Джерело:  online.ua

Популярний український гурт MARU випустив новий кліп під назвою "Коли ти є". Ця пісня стане першою в другому альбомі музичного колективу, який вийде в червні 2018 року.

Відео нового кліпу MARU було опубліковано на YouTube-каналі гурту, передає ONLINE.UA.

Зйомки нового кліпу MARU проходили навесні 2018 року в метро Парижа. Головну роль в ролику виконала Ганна Шолохова - вона зіграла дівчину, яка застрягла між двома станціями метро.

"Прослухавши пісню, ми відразу зрозуміли, що для зйомок кліпу ми спустимося в паризький андеграунд. І ритм, і напруга в музиці буквально перенесли нас на нічну платформу метро з поїздом, що насувається і дівчиною, яка застрягла між станціями. У своїх відео ми часто працюємо з елегантною сексуальністю. Цей проект не став винятком. Ми були натхненні образом Мадонни з фотокниги Стівена Майзель "SEX", і Аня (головна героїня кліпу - ред.) Легко лягала на цей образ: ті ж волосся, та ж зухвалість в погляді, та сама готовність до провокації", - розповіли про новий кліпі MARU автори ролика.

Шанувальники українського гурту прийшли в захват від нового відео. Вони назвали кліп справжньою "бомбою", подякувавши музичному колективу за черговий шедевр.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома українська музична група THE HARDKISS випустила новий кліп під назвою "Мелодія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?