У мережі показали видовищний політ нового українського літака: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі показали видовищний політ нового українського літака: з'явилося відео

У мережі показали видовищний політ нового українського літака: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Авіаконструктори державного концерну "Антонов" модернізували літак Ан-70. Нове повітряне судно Ан-77 вже вирушило в турецьку Анталію, де візьме участь в EURASIA AIRSHOW.

Відео першого польоту прототипу АН-70 було опубліковано на сторінці підприємства в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Фахівці пояснили, що Ан-77 є модернізованою версією військово-транспортного літака АН-70. У ньому замінили двигуни і авіоніку, а також деталі, які раніше поставлялися з Росії.

Новий Ан-77 модет перевозити до 47 тонн вантажу, наприклад, великогабаритну і важку військову техніку, а також особистий військовий склад (300 солдат, 110 десантників, 206 поранених).

Українці прийшли в захват від нового українського військово-транспортного літака. Вони подякували українським розробникам за їх працю.

"Який красень", "Менше, ніж за хвилину злетів. Круто!", "Ого, так швидко відірвався від землі!", - пишуть користувачі мережі в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що найбільший в світі український літак-гігант здійснив перший політ після модернізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?