Коли тиша заговорила: українські зірки підтримали проект для людей з порушеннями слуху
Категорія
Культура
Дата публікації

Коли тиша заговорила: українські зірки підтримали проект для людей з порушеннями слуху

Коли тиша заговорила: українські зірки підтримали проект для людей з порушеннями слуху
Джерело:  online.ua

3№В Україні стартував проект "Коли тиша заговорила", спрямований на привернення уваги людей до проблеми людей з порушенням слуху. У ньому взяли участь кілька десятків українських зірок, які своїм прикладом закликали українців вивчати мову жестів.

Фото українських зірок, які взяли участь у проекті, опублікувала прес-служба організатора проекту - ГО "Відчуй", передає ONLINE.UA.

У кадрі українські зірки продемонстрували букви жестової мови, на якої в Україні говорять понад 200 тисяч осіб. Серед них були присутні: Дмитро Монатік, Маша Єфросиніна, Віра Брежнєва, Юрій Горбунов, Андрій Хливнюк, Катя Осадча, Олександр Шовковський, Ганна Панова, Олексій Суханов та багато інших.

Організатори проекту закликають українців звернути увагу на проблему людей з порушенням слуху, підкресливши, що в Україні їх понад мільйон.

Виставка фотопроекту "Коли тиша заговорила" відбудеться в одній з київських галерей. Фотографії також будуть використані в освітніх плакатах, рекламній кампанії з популяризації жестової мови, благодійному календарі та інших матеріалах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві відкрився третій сезон благодійних концертів "На шапку", спрямованих на підтримку переселенців з Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?