В Україні готують масштабне блокування сайтів: повний перелік
Категорія
Технології
Дата публікації

В Україні готують масштабне блокування сайтів: повний перелік

В Україні готують масштабне блокування сайтів: повний перелік
Джерело:  interfax.com.ua

Міністерство інформаційної політики анонсувало масштабне блокування в Україні російських і проросійських сайтів, які поширюють інформацію, заборонену нормами українського законодавства. Список з 21 ресурсів вже направлений в СБУ на перевірку.

Про це йдеться у відповіді міністерства на запит агентства "Інтерфакс-Україна", передає ONLINE.UA.

У документі йдеться, що в Україні мають намір заборонити такі сайти: dan-news.info, admin-gorlovka.ru, dnr24.su, gorlovka.today, golospravdy.com, s-narodom.ru, politnavigator.net, riafan.ru, dnr-hotline.ru, genocid.net, miaistok.su, dnr24.com, republic-tv.ru, ruskline.ru, dnipress.com, kianews24.ru, c-eho.info, crimea.ria.ru, c- inform.info, komtv.org і gazetacrimea.ru. За твердженням Мінінформполітікі, на цих сайтах регулярно з'являються публічні заклики до насильницького захоплення державної влади, що переслідується українським законодавством.

В даний час СБУ проводить експертизу представлених Мінінформполітікі ресурсів. За її результатами буде прийнято рішення про блокування цих сайтів в Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії слідом за пошуковою системою Google заблокували YouTube.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?