Президент підписав закон щодо посилення контролю за державним кордоном
Категорія
Україна
Дата публікації

Президент підписав закон щодо посилення контролю за державним кордоном

Президент підписав закон щодо посилення контролю за державним кордоном
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України Закону України щодо забезпечення прикордонної безпеки держави".

Про це повідомляє прес-служба глави держави, передає ONLINE.UA.

За словами президента, реалізація цього закону дозволить протидіяти адміністративним правопорушенням на українському кордоні.

Даним законопроектом також вноситься низка змін до Кодексу України про адмінправопорушення і запроваджується два нових види адміністративної відповідальності.

"Підписав закон, яким посилюється контроль за державним кордоном України. Його реалізація дозволить ефективно протидіяти адміністративним правопорушенням на кордоні, контрольованих прикордонних районах, а також у пунктах в’їзду-виїзду з або до тимчасово окупованої території", - написав Порошенко на своїй сторінці у Twitter.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко хоче пересунути кордон з ЄС до Львова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?