Сьогодні завдання виживання нашого народу - це відхід Супрун, - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

Сьогодні завдання виживання нашого народу - це відхід Супрун, - Рабінович

Сьогодні завдання виживання нашого народу - це відхід Супрун, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Про те, що партія «За життя» доб'ється звільнення в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, заявив народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович під час безстрокової акції протесту «Геть Супрун!» під стінами Міністерства охорони здоров'я України в Києві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням « РБК-Україна ».
«Багато місяців тому Гонтарева (екс-глава Національного банку Валерія Гонтарєва, - ред.) не збиралася йти у відставку. По всіх телеканалах країни, і в першу чергу - на «Інтері», розповідали, що під НБУ стоять бомжі, що ми нічого не доб'ємося, що Гонтарєва - вічна, як вічні вони. Гонтарєвої вже немає. Ми ще не закінчили з нею розмову, але її вже немає. Точно так само і зараз - ті ж «картинки» на тих же телеканалах. Але ми стоїмо на своєму - Супрун не буде точно так же, як і Гонтарєвої», - заявив політик.

«Ми всі розуміємо: такі, як Супрун, а раніше - Яресько, Абромавічус, Квіташвілі (колишні міністри уряду України, - ред.), Балчун (екс-керівник «Укрзалізниці», - ред.) не вирішать наших проблем. Вони прийшли і підуть з нашими грошима, а нам і нашим дітям перекреслюють право жити, розвивати країну», - вважає нардеп.

«Кожен українець сьогодні знає, що та медреформа, яку проводять Супрун і її команда, спрямована на знищення всіх тих, у кого немає величезної стопки грошей. Ми всі не можемо, як Омелян (міністр інфраструктури Володимир Омелян, - ред.) відправити дружину в США народжувати дітей. Вся ця владна «бригада» так любить Україну, що чомусь народжує в Америці. Будинки і вілли у них у Франції, в Англії, але нічого немає тут, в Україні. А ми повинні лікуватися тут», - обурився політик.

Політик також прокоментував виступ європейських послів на захист Супрун: «Я хочу їм сказати: ми вас любимо, поважаємо, але, будь ласка, приїжджайте до нас - і самі лікуєтеся у Супрун. І тоді ви напевно поміняєте свою думку. А ми не можемо віддати їй на поталу власний народ з тієї простої причини, що в українців немає сотні тисяч грошей на те, щоб оплачувати своє лікування. При таких зарплатах просто не може бути таких цін, які встановила ця Супрун. У Європі та США зарплати на порядок більше, а у нас навіть забирають конституційне право на безкоштовну медицину», - підкреслив він.

«Сьогодні завдання виживання України - це відхід Супрун. Сьогодні завдання виживання нашого народу - це відхід Супрун. Тому ми її заберемо, акція - безстрокова. Далі ми підемо до Кабміну вимагати від прем'єр-міністра дотримати закон України і внести цю «недовиконуючу» на розгляд Верховної Ради», - пообіцяв нардеп.

Політик також нагадав, що Уляна Супрун знаходиться на посаді виконуючого обов'язки довше трьох місяців у порушенні законів України.

«Коли людина вкрала булку в магазині - він злочинець, і його карають за злочин. А ця влада порушує закони - і не несе за це покарання. Супрун, як і будь-який інший в. о. міністра, не має права перебувати в цьому статусі більше трьох місяців. Але наша влада всім показує: закони для неї - не писані. Закон - це для нас, простих смертних. А для них закон - беззаконня. Але такого більше не буде. З кожним днем нас буде все більше і більше, і партія «За життя» переможе - ми обов'язково відсвяткуємо відхід Супрун новим салютом звільнення», - пообіцяв він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?