"Ми обов'язково повернемося до нашої країни": Азаров з поплічниками зробили обурливу заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

"Ми обов'язково повернемося до нашої країни": Азаров з поплічниками зробили обурливу заяву

"Ми обов'язково повернемося до нашої країни": Азаров з поплічниками зробили обурливу заяву
Джерело:  online.ua

Українські політики-втікачі – Микола Азаров, Віталій Захарченко, Андрій Клюєв та Станіслав Шуляк – заявили, що повернуться в Україну і "відродять" її.

Про це вони розповіли 26 квітня на прес-конференції в Москві, передає ONLINE.UA.

Прес-конференція тривала більше години, на ній були присутні декілька десятків російських журналістів і одна з України. Їй Азаров прочитав мораль замість відповіді на чітке питання.

"Ми обов'язково повернемося до нашої країни. Можете записати, я можу розписатися. Ми представники тієї самої України, якої не хоче бачити нинішній режим. Ми обов'язково повернемося і обов'язково відродимо Україну, змінивши її політичний курс. Я в цьому глибоко переконаний", - сказав Азаров.

Також пообіцяв повернутися колишній командувач внутрішніми військами МВС України Станіслав Шуляк.

"Буду повертатися. Хочу повернутися в Україну, де червоний прапор перемоги і георгіївська стрічка будуть гордістю і честю країни, а дивізіон СС "Галичина" буде плямою тяжкої ганьби. Ось я хочу повернутися в таку країну і докладу всіх своїх зусиль, щоб так було", - розповів він.

Колишній міністр МВС України Віталій Захарченко також будує плани, пов'язані з Україною. "Я дуже тісно пов'язаний з Україною. Активні роки віддав цій країні. І, безумовно, своє майбутнє, і політичне в тому числі, я з цією країною пов'язую",- заявив він.

За словами Захарченка, в "його папках" є докази, що не було необхідності починати АТО.

Подібну заяву екс-політиків в ефірі телеканалу "Прямий" прокоментував радник глави МВС Зорян Шкіряк, заявивши, що у разі повернення прем'єр-міністра Миколи Азарова та інших чиновників часів Януковича в Україну, тут вони можуть розраховувати на комфортні умови в СІЗО і справедливий суд.

"Я б не назвав їх просто політиками-втікачами - це державні зрадники, поплічники кремлівського імперського режиму, вбивці українського народу. Це кривава банда злочинців, яка рано чи пізно буде відповідати за свої злодіяння перед українським народом", - сказав Шкіряк.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Луценко оголосив в розшук Азарова і Арбузова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?