Українські дороги «розчиняються» у віллах Льовочкіна і вишках Бойка, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

Українські дороги «розчиняються» у віллах Льовочкіна і вишках Бойка, - Рабінович

Українські дороги «розчиняються» у віллах Льовочкіна і вишках Бойка, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

В Україні оголошено «рік доріг», але по факту українські дороги і бюджетні гроші, призначені на ремонт трас, «розчиняються» у віллах Сергія Льовочкіна і вишках Юрія Бойко (лідери «Опозиційного блоку», - ред.). Про це заявив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в прямому ефірі телеканалу NewsOne, передає ONLINE.UA з посиланням на « РБК-Україна ».

«На початку року прем'єр-міністр оголосив, що 2018 рік буде «роком доріг». Розумна людина розуміє, що в цьому році влада буде заробляти на дорогах, і розмір відкатів з 20-30% підніметься до рекордних 99%. Доріг просто немає! Очевидно, що величезні гроші, які Кабмін виділить на реконструкцію трас, підуть на відкати чиновникам. Я сам, повертаючись з Одеси до Києва, відчув результати роботи «Укравтодору». Коли їдеш по нашим дорогам, складається відчуття, що дорога потрапила під обстріл! Їздити неможливо, вся країна це бачить і знає! Влада просто зариває кошти в асфальт, набиваючи при цьому кишені. Знаєте, де в результаті наші дороги? Вони розчинилися в офшорах чиновників, у віллах Льовочкіна або вишки Бойка», - обурився парламентарій.

«Вражає, але у нас фінансової інспекції в країні немає. Сир і миші залишилися один на один, ніхто не стежить і не контролює, як витрачається бюджет, а уряд вже двічі не звітує в Раді! Парадоксально ще те, що після мільярдних вливань в минулому році, ремонтники, які не досягли бажаного результату, в цьому році отримали від уряду в рази більше коштів. Виходить, що якість виконаної роботи ніхто не перевіряє, колосальні гроші на ремонт виділяються, при цьому велику частину просто розкрадають! У нас же кожну маленьку дорогу будує офшорна компанія!» - висловив обурення політик.

«В Раду потрібно обирати тих політиків, яким не знайоме слово« красти », але які знають, як будувати і створювати. Треба йти на вибори - і почати разом з «За життя» ремонтувати Україну!» - переконаний нардеп.

«Гучними гаслами благополуччя не добитися! Потрібно відбудовувати свою країну, дороги, підвищувати рівень життя громадян, вибудовувати ефективну економіку. А для цього треба вибрати інших менеджерів, які знають, як це зробити за два роки. І ми підемо на вибори, виберемо життя і побудуємо процвітаючу Україну - «Швейцарію Східної Європи»!»- резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?