Wizz Air запускає три нових маршрути з Києва: дати і вартість
Категорія
Україна
Дата публікації

Wizz Air запускає три нових маршрути з Києва: дати і вартість

Wizz Air запускає три нових маршрути з Києва: дати і вартість
Джерело:  online.ua

Угорський лоукостер Wizz Air відкриває три нові рейси з аеропорту "Київ" до Франкфурт-на-Майні, Берліна та Відня.

Про це повідомив повідомив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора авіакомпанії Wizz Air Стівен Джонс на прес-конференції, передає ONLINE.UA.

"Хочу повідомити про відкриття 3 нових маршрутів з аеропорту Києва. Ми будемо мати нові маршрути до Франкфурта і Берліна (Шенефельд) з 1 липня, а до Відня маршрут відкриється 28 жовтня", - заявив він.

Згідно з інформацією на сайті компанії Wizz Air, рейси будуть здійснюватися щодня, а ціна квитків стартує від 980 гривень в один бік. Забронювати квитки на сайті авіакомпанії можна вже зараз.

Так, загальна кількість напрямків лоукостера з Києва збільшиться з 21 до 23.

Джонс додав, що компанія збільшить флот на базі в столиці України з двох до трьох літаків, що додасть 100 мільйонів доларів інвестицій, і створить більше 100 робочих місць в екіпажі і обслуговуючому персоналі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що SpaceX назвали вартість квитка на Big Falcon Rocket.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?