Путін подякував молоді за створення смертельної зброї
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін подякував молоді за створення смертельної зброї

Путін подякував молоді за створення смертельної зброї
Джерело:  EADaily

У бесіді з ректором МГТУ імені Баумана Анатолієм Александровим президент РФ розповів про роботу молодих спеціалістів, які протягом семи років працювали над розробкою найпотужнішою ударної системи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на EADaily.

За словами російського лідера, за свою роботу молоді люди отримали державну премію. "Прийшли молоді зовсім люди. Я їх запитую: а ви звідки взялися? Вони кажуть: як гранти тільки почали платити, ми всією групою з вузу прийшли, створили колектив, і протягом семи років вони створили цю потужну, найсучаснішу в світі ударну систему бойову", - заявив Путін.

Він зазначив, що мова йде про один з видів озброєнь, яке було представлено у посланні Федеральним Зборам у березні.

Анатолій Александров відзначив високу складність організації роботи між вузами і підприємствами оборонно-промислового комплексу.  "Ми колись проводили дослідження, у нас вже мало університетів можуть в цій роботі брати участь, а раніше в 10 разів більше брало участь - ось в чому біда", - сказав Александров.

Володимир Путін у відповідь запропонував конкретизувати проблему. За словами президента РФ, його досвід говорить про зворотне.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Німецькі політики вимагають запросити Путіна на саміт G7.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?