Google остаточно закриє сервіс Play Music
Категорія
Технології
Дата публікації

Google остаточно закриє сервіс Play Music

Google остаточно закриє сервіс Play Music
Джерело:  Droid-Life

Компанія Google припинить роботу Play Music до кінця поточного року, замінивши його повністю стрімінговой платформою YouTube Remix.

Про це повідомив профільний ресурс Droid-Life з посиланням на достовірні джерела, передає ONLINE.UA.

Чутки про запуск нового сервісу почали ходити з грудня 2017 року. Тоді стало відомо, що Google хоче створити подібний до Spotify сервіс з кращими рекомендаціями і можливістю супроводжувати музику кліпами.

Трохи пізніше з'явилися повідомлення про укладені угоди компаній Google і YouTube з найбільшими звукозаписними студіями.

У березні музичний глава YouTube підтвердив деякі подробиці про YouTube Remix. Він визнав, що сервіс візьме всю широту каталогу YouTube і найкраще від сервера Play Music.

YouTube Remix буде побудований навколо системи рекомендацій з плей-листами, добірками музики в залежності від часу, місця розташування користувача і багатьох інших параметрів.

Представник YouTube прокоментував повідомлення так: "Ми вже оголошували про об'єднання команд YouTube Music і Google Play. Музика дуже важлива для Google, так що для нас важливо запропонувати єдине рішення, яке задовольнить вимогам виконавців і користувачів. На даний момент для користувачів нічого не зміниться, ми попередимо заздалегідь про майбутні зміни".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що YouTube почав рекламувати порносайти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?