Дійсно працює: жителі "ДНР" повідомили про відновлення зв'язку Vodafone
Категорія
Події
Дата публікації

Дійсно працює: жителі "ДНР" повідомили про відновлення зв'язку Vodafone

Дійсно працює: жителі "ДНР" повідомили про відновлення зв'язку Vodafone
Джерело:  online.ua

В "ДНР" увечері 27 квітня частково відновили мобільний зв'язок українського оператора Vodafone через чотири місяці після відключення.

Цією радісною новиною поділилися мешканці так званої республіки в соцмережах, передає ONLINE.UА.

Представник компанії Vodafone Вікторія Рубан на своїй сторінці в соцмережі підтвердила, що дійсно в окупованій Донецькій області відновлено мобільний зв'язок українського оператора. Вона уточнила, що повернути Vodafone в "ДНР" вдалося завдяки участі СММ ОБСЄ та Міністерства з питань тимчасово окупованих територій.

"Сьогодні вночі завершили технічний моніторинг мережі на непідконтрольною території Донецької області. Зв'язок повинен з'явитися там, де залишилося працююче обладнання", - написала Рубан.

Місцеві жителі окупованого Донецька бурхливо обговорюють відновлення зв'язку Vodafone. Вони відзначають, що зв'язок відмінно працює в багатьох районах Донецька і інших містах "ДНР".

"Усі радіють! Зв'язок є!!! Ура!!! Хлопці, ми наче в космос когось відправили!", "Перевірила. Дійсно працює!", "А включився Vodafone різко, наче справді хтось "смикнув за мотузочку", "Може це називається ... процес пішов? Завтра зрозуміємо",- пишуть в соцмережах радісні мешканці"ДНР".

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше ватажки "ДНР" не виключали, що зв'язок Vodafone на території так званої республіки більше ніколи не відновиться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?