Українська тенісистка стане першою ракеткою світу серед юніорів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка стане першою ракеткою світу серед юніорів

Українська тенісистка стане першою ракеткою світу серед юніорів
Джерело:  online.ua

15-річна українська тенісистка Марта Костюк в оновленому рейтингу WTA піднялася до першого місця. Вона стане першою ракеткою світу серед юніорів завдяки своїй перемозі в першому турі престижного турніру WTA Porsche Grand Prix у Штутгарті.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на офіційний сайт жіночої тенісної асоціації.

Після виходу в другий тур Porsche Grand Prix у Штутгарті Марта Костюк отримала 80 рейтингових очок, що дозволило їй стати кращою тенісисткою світу серед юніорів. Вона залишила позаду 16-річну амеріканку Аманду Анісімову, яка перемістилася на друге місце рейтингу.

Слід зазначити, що третє місце в рейтингу WTA U-18 також займає українка - Даяна Ястремська.

Нагадаємо, суперницею Марти Костюк у другому турі турніру WTA Porsche Grand Prix стане сьома ракетка світу і перша ракетка Франції Каролін Гарсія.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Марта Костюк завоювала гучну перемогу на турнірі в Штутгарті, обігравши німку Антонію Лоттнер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?