Як курка лапою: Путін осоромився на зустрічі з чиновниками
Категорія
Світ
Дата публікації

Як курка лапою: Путін осоромився на зустрічі з чиновниками

Як курка лапою: Путін осоромився на зустрічі з чиновниками
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін під час робочого засідання з чиновниками не зміг розібрати свій почерк. Він зізнався, що пише "як курка лапою", через що і стався незручний конфуз.

Відео конфузу Путіна опублікувало видання "Медуза" в соцмережах, передає ONLINE.UА.

Інцидент стався в Санкт-Петербурзі, під час засідання спеціальної Ради законодавців. В ході свого виступу Путін хотів зачитати найцікавіші, на його погляд, пропозиції депутатів і сенаторів, але не зміг цього зробити через нерозбірливий почерк.

Росіяни висміяли осоромившегося Путіна на зборах. Вони іронічно зазначили, що у російського глави вже на обличчя прогресуюча деменція.

"Інший двійник написав, а цьому читати, нарешті настала старість", "Відео смішне, а ситуація страшна", "Він поспішав, а країна вперше завмерла в надії!", "Це показник того, що йому наплювати на країну і на то що в ній відбувається. Якщо навіть лінь підготуватися до зустрічі","А я думав, що сьогодні вже ніхто не переплюне охоронців Кім Чен Ина. Але як я помилявся","У нього все президентство як курка лапою", "Володя, скажи просто - я втомився, я йду. Буде кращою твоєї промовою", - коментують конфуз Путіна росіяни.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що глава МЗС РФ Сергій Лавров впав на коліна перед тисячами росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?