Гуманність у всій красі: в порт РФ не пускають судно з цуценятами врятованої у відкритому морі собаки
Категорія
Світ
Дата публікації

Гуманність у всій красі: в порт РФ не пускають судно з цуценятами врятованої у відкритому морі собаки

Гуманність у всій красі: в порт РФ не пускають судно з цуценятами врятованої у відкритому морі собаки
Джерело:  Meduza

У порт російської Находки кілька діб не пускають риболовний траулер через трьох цуценят, яких на борту судна народила собака, врятована моряками у відкритому морі. Про ситуацію повідомив матрос Віктор Кучеренок, обурений діями митників.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на "Медуза".

Матрос розповів, що в листопаді 2017 року вони з іншими членами екіпажу траулеру помітили за бортом собаку, яку їм вдалося врятувати. Собака виявилася вагітною і незабаром народила трьох щенят, але сама після цього померла.

У цей момент судно перебувало на ремонті в корейському порту Пусан. Там щенят показали місцевому ветеринару, який зробив їм потрібні щеплення і виписав медкарти.

По прибуттю в Росію судно відмовилися пускати в порт через те, що у тварин немає потрібних документів. І хоча собак можна було помістити в карантинну зону на обстеження, митниця відмовилась допомагати тваринам, запропонувавши матросам відправити їх назад в Корею або усипити.

"Ми рятували собак, а вони готові вирішити проблему таким жорстоким способом", - дивується матрос.

Россіяне шоковані діями митників і Россільгоспнагляду, які так жорстоко вирішили вчинити з беззахисними цуценятами.

"Ось вона Росія. З законами прийнятими співаками, артистами, акробатками і гимнастками, що стали депутатами", "Гуманність у всій красі", "От уже точно: благими намірами вистелена дорога в пекло ...", - пишуть обурені росіяни.

Пізніше стало відомо, що ввечері 27 квітня митниця Находки дозволила морському судну пришвартуватися до порту. Але собаки повинні будуть залишатися на його борту, поки Россільгоспнагляд не прийме по ним рішення.

Цуценята врятованої собаки на борту "Механіка Романча" - відео:

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Росії в одній зі шкіл жорстоко б'ють хлопчика за його українське коріння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?