Ми в полоні: сотні українців більше доби не можуть вилетіти з Єгипту в Україну
Категорія
Події
Дата публікації

Ми в полоні: сотні українців більше доби не можуть вилетіти з Єгипту в Україну

Ми в полоні: сотні українців більше доби не можуть вилетіти з Єгипту в Україну
Джерело:  online.ua

З 27 квітня близько 200 українців опинилися заблокованими в аеропорту Єгипту через те, що не змогли вилетіти в Україну. Вже більше доби вони не можуть повернутися з Шарм-ель-Шейха додому з невідомих причин.

Про це пишуть шоковані українці в соцмережах, передає ONLINE.UА.

За їх словами, в аеропорту рейс компанії YanAir, який повинен був доставити українців з єгипетського курорту до Львова, очікують сотні людей, серед яких не менше 45 дітей.

"Всі голодні і дуже замерзли! Діти плачуть! Але всім байдуже, безвихідна ситуація, мі в єгипетському полоні", - пише Ганна Сало, яка виявилася заблокованою в єгипетському аеропорту, в соцмережі.

Інша українська туристка повідомила, що сотні українців чекали рейс з 4:00 ранку 27 квітня, проте його переносили до десяти разів. За її словами в аеропорту не дають ніяких пояснень.

"Діти з третьої ранку на ногах. Плач, без води і їжі. Коли буде літак - невідомо", - пише Софія Васильченко.

У туристичній компанії Join up, де усі заблоковані в аеропорту українці купували путівки, поки не коментують інцидент, інформація про затримку вильоту на сайті відсутня.

Начальник управління департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив, що вже в обід 28 квітня українців з аеропорту Шарм-ель-Шеха повинен забрати літак, який відправили за людьми з України. Про причини інциденту представник МЗС сказав, що аеропорт Львова "не мав можливості прийняти замовлений туркомпанією літак".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в аеропорту Москви стюардеса випала з літака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?