Майже готовий: в мережі з'явилося нове відео Кримського моста
Категорія
Україна
Дата публікації

Майже готовий: в мережі з'явилося нове відео Кримського моста

Майже готовий: в мережі з'явилося нове відео Кримського моста
Джерело:  online.ua

На Кримському мосту практично завершуються будвельні роботи, завдяки чому його автомобільна частина може бути відкрита уже в середині травня.

Свіже відео Кримського моста опублікував в мережі блогер Ігор Корсаков, передає ONLINE.UА.

У коментарі до ролика блогер вказав, що окупанти вже завершують монтаж підсвічування в кольорах російського прапора на Кримському мосту, який з'єднає Тамань і окупований півострів. За словами Корсакова, на мосту також будуть облаштовані доглядові комплекси, які будуть здійснювати вибіркову перевірку машин.

У відео також показано, що залізнична частина Кримського моста знаходиться на активній стадії будівництва. Окупанти вже завершують монтаж опалубки. Очікується, що роботи з прольотами і залізничними опорами завершать до кінця поточного року. В експлуатацію ця частина моста буде запущена в кінці 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше стало відомо, що одна з опор Кримського моста тріснула.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?