Бойовики на Донбасі втратили новітню техніку - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі втратили новітню техніку - штаб АТО

Бойовики на Донбасі втратили новітню техніку - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики російсько-окупаційних військ допустили втрату новітнього зразка техніки, спрямовану на радіоелектронну боротьбу. Йдеться про станцію постановки завад Р-330Ж "Житель".

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-службу штабу АТО.

За даними української розвідки, бойовики втратили важливе обладнання в районі населеного пункту Сміливе під Луганськом. Розслідувати інцидент на місце прибули інспектори російської армії.

Відзначається, що спочатку терористи намагалися списати втрату станції постановки завад на обстріли української армії. Але в цю версію, за даними розвідки, не повірили російські куратори, які усунули весь кадровий склад від управління підрозділами, призначивши на їх місця місцевих найманців, поки з Росії не прибуде їм заміна.

У розвідці штабу АТО при цьому припускають, що техніка РЕБ могла бути знищена в результаті порушення елементарних пожежних норм або через некомпетентність російських "радників", щодо яких і призначено розслідування.

Слід зазначити, що автоматизована станкція постановки завад Р-330Ж "Житель" використовується в багатьох місцях окупованого Донбасу. Одну з установок раніше було зафіксовано в районі Андріївки, а ще одну - на півночі Дебальцевого.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що б ойовики втратили багато техніки через серію вибухів в окупованому Луганську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?