Ми не будемо терпіти Супрун тільки тому, що вона поставлена ​​кимось із-за кордону, - Рабинович
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми не будемо терпіти Супрун тільки тому, що вона поставлена ​​кимось із-за кордону, - Рабинович

Ми не будемо терпіти Супрун тільки тому, що вона поставлена ​​кимось із-за кордону, - Рабинович
Джерело:  rbc.ua

Про те, що відставки і. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун домагається партія «За життя», заявив лідер цієї політичної сили, народний депутат Вадим Рабінович під час прямого ефіру на телеканалі NewsOne, передає ONLINE.UA з посиланням на « РБК-Україна ».

«Супрун взяла і фактично скасувала Конституцію, вислала за кордон десятки тисяч людей, продає кров, трансплантує органи, купує прострочені вакцини, засекречує закупівельні ціни ліків перед профільним комітетом Верховної Ради. Як так? І всі мовчать. Я питаю - що сталося? А мені відповідають: її з-за кордону поставили такі сильні люди», - обурився парламентарій.

«Супрун - найбільш страшне після Гонтаревої явище в нашій країні. МОЗ - це наступна мета партії «За життя» не тому, що ми просто хочемо в когось цілитися, а тому що це ключова, болюча точка нашого організму», - підкреслив політик.

«Ми будемо боротися з Супрун, як з символом знущання над нами. І цей символ ми також, як Гонтареву, приберемо. Зробимо салют, проводимо - і все буде в порядку. Ми не будемо терпіти Супрун тільки тому, що вона кимось із-за кордону поставлена», - пообіцяв нардеп.

«За що ми боремося? Тільки за одне. Всякі реформи, які вони роблять, ми скасуємо в перший же день, як тільки переможемо на виборах. Але не можна допускати ті реформи, які негативно впливають на життя населення, адже людей ми не повернемо. Тому ми доб'ємося відставки Супрун», - уклав він.

Нагадаємо, що з 11 квітня під будівлею Міністерства охорони здоров'я проходить безстрокова акція протесту прихильників партії «За життя» з вимогою відставки Уляни Супрун.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?