Помер засновник одного з найбільш видовищних фестивалів світу
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер засновник одного з найбільш видовищних фестивалів світу

Помер засновник одного з найбільш видовищних фестивалів світу
Джерело:  Burning Man

У Сан-Франциско помер видатний філантроп Ларрі Харві, який був засновником одного з найбільш видовищних контркультурних фестивалів світу Burning Man. Він пішов з життя у віці 70 років після обширного інсульту.

Про смерть Ларрі Харві повідомили представники його сім'ї, передає ONLINE.UА з посиланням на офіційний сайт Burning Man.

Повідомляється, що 4 квітня у Ларрі Харві стався обширний інсульт. Кілька тижнів медики боролися за його життя, а сім'я сподівалася на одуження. Але врятувати Харві не вдалося - вранці 28 квітня він помер.

Фестиваль Burning Man

Ларрі Харві народився 11 січня 1948 року. Свій перший Burning Man він провів в 1986 році. Спочатку цей фестиваль був "домашнім", але з роками придбав світовий масштаб і став однією з найвідоміших культурних подій США, в якої брали участь сотні діячів культури, починаючи від артистів та акторів, закінчуючи художниками, бізнесменами і політиками.

Фестиваль Burning Man

Burning Man щорічно збирав до 70 тисяч осіб, які брали участь у 8-денному фестивалі в пустелі Блек-Рок в Неваді. Його суть полягає в створенні і виставці величезних художніх інсталяцій - фігур людей або, наприклад, Троянського коня або космічної станції. Символом Burning Man є гігантська дерев'яна статуя людини, яку спалюють по закінченню фестивалю.

Фестиваль Burning Man

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що у віці 48 років помер самий мініатюрний голлівудський актор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?