Криваве ДТП в Кривому Розі: в лікарні помер ще один потерпілий
Категорія
Події
Дата публікації

Криваве ДТП в Кривому Розі: в лікарні помер ще один потерпілий

Криваве ДТП в Кривому Розі: в лікарні помер ще один потерпілий

Число жертв смертельної аварії з маршруткою в Кривому Розі досягла 11 осіб - 29 квітня вранці в лікарні помер ще один пасажир, за життя якого 11 днів боролися медики.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на видання "Перший криворізький".

Повідомляється, що 11-ю жертвою кривавої аварії став 40-річний чоловік. До смерті він працював підрядником на Південному гірничо-збагачувальному комбінаті.

На сьогоднішній день в лікарні Кривого Рогу залишаються ще кілька постраждалих в страшному ДТП. Один чоловік, як і раніше, знаходиться в реанімації у важкому стані. Деякі пасажири, які отримали травми середньої тяжкості вже виписані з лікарні, але у деяких з них знову погіршується стан, в зв'язку з чим вони звертаються за допомогою до медиків повторно.

Нагадаємо, криваве ДТП в Кривому Розі відбулося 17 квітня. За попередніми даними, винним в аварії є водій легкового авто, який порушив правила дорожнього руху. Йому оголосили про підозру і обрали запобіжний захід строком на два місяці в СІЗО без права внесення застави. Якщо вина водія легковика буде доведена, йому загрожує тюремний термін до 10 років.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що вранці 25 квітня в реанімації помер 58-річний чоловік, який постраждав в аварії в Кривому Розі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?