У мережі показали фото молодого українського воїна, вбитого на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі показали фото молодого українського воїна, вбитого на Донбасі

У мережі показали фото молодого українського воїна, вбитого на Донбасі
Джерело:  online.ua

На Донбасі в результаті ворожих обстрілів загинув молодий український воїн. 25-річний Костянтин Паршенко був убитий 28 квітня в Новоайдарі в Луганській області.

Про смерть українського захисника повідомив мер Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Чиновник повідомив, що боєць ЗСУ був родом з села Рудківці Новоушицького району Хмельницької області. Він воював в 48-й бригаді, захищаючи батьківщину від російської агресії. Костянтин Паршенко служив в 11 понтонно-мостовому батальйоні. Відзначається, що молодий боєць загинув під час виконання бойового завдання.

Боєць ЗСУ Костянтин Паршенко, загиблий на Донбасі (фото - facebook.com)

Пізніше в мережі показали фото Костянтина Паршенко, який загинув при ворожому обстрілі в зоні АТО. Українці масово висловлюють щирі співчуття рідним і близьким героя України, який захищав батьківщину ціною власного життя.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що за минулу добу бойовики на Донбасі здійснили понад 60 обстрілів, внаслідок яких було поранено семеро українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?