Переможець "Танців з зірками" таємно одружився: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможець "Танців з зірками" таємно одружився: опубліковано відео

Переможець "Танців з зірками" таємно одружився: опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Відомий український танцюрист Ігор Кузьменко таємно одружився. Його весілля з коханою Сашою Поповою відбулося ще 14 лютого 2018 року, але тільки зараз переможець шоу "Танці з зірками" розсекретив цей факт.

Визнання про таємне весілля Кузьменко зробив Катерині Осадчій в ефірі передачі "Світське життя" на каналі "1+1", передає ONLINE.UА.

Танцюрист розповів, що його весілля проходило в дуже скромному форматі. У День всіх закоханих Саша та Ігор просто розписалися в присутності батьків. Кузьменко також зазначив, що його одруження було заплановано на більш ранній термін, але його довелося перенести через "Танці".

Нагадаємо, партнеркою Ігоря Кузьменка на проекті "Танці з зірками" була Наталя Могилевська, з якою танцюрист прийшов до перемоги. Під час проекту парі неодноразово приписували роман, але артисти запевняли, що у них вже зайняті серця, а на шоу їх об'єднує тільки єдина мета - перемога.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що талановита українська співачка Марі Чеба вийшла заміж за відомого українського фотографа Андрія Кореня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?