В "ДНР" вибухнув таємний склад зброї: бойовики понесли серйозні втрати
Категорія
Події
Дата публікації

В "ДНР" вибухнув таємний склад зброї: бойовики понесли серйозні втрати

В "ДНР" вибухнув таємний склад зброї: бойовики понесли серйозні втрати
Джерело:  online.ua

В рядах угруповання "ДНР" сталася чергова НП - на одній з позицій російсько-окупаційних військ пролунав потужний вибух таємного схрону зброї, внаслідок якого загинуло два бойовика, а ще один отримав серйозні поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-службу штабу АТО.

За даними української розвідки, смертельний вибух таємного арсеналу зброї стався на одній з позицій "9-го окремого штурмового механізованого полку морської піхоти ДНР", бойовики якого відомі своїм пияцтвом, стріляниною по своїм і безконтрольними вибухами гранат. На цей раз вони постраждали в результаті порушення правил зберігання зброї та пожежної безпеки.

Примітним у всьому цьому є те, що таємний склад зброї, де стався вибух, був захований від російських кураторів. Його бойовики облаштували навіть мінометами для того, щоб влаштовувати міжусобні розбірки, теракти, а також з метою продажу зброї, яка не враховувалася російським командуванням.

На місці події вже веде слідство російський командувач, який напередодні прибув на окупований Донбас. Відомо, що бойовики намагалися знову списати інцидент на українських військових, які нібито непомітно замінували позицію бойовиків.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що бойовики на Донбасі втратили новітню техніку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?