Бомж Басков і касирка Бузова: росіяни висміяли новий кліп Кіркорова
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бомж Басков і касирка Бузова: росіяни висміяли новий кліп Кіркорова

Бомж Басков і касирка Бузова: росіяни висміяли новий кліп Кіркорова
Джерело:  online.ua

Скандальний російський співак Філіп Кіркоров випустив новий кліп на пісню "Цвет настроения синий". Росіяни в шоці від нового творіння артиста.

Відео нового кліпу Філіпа Кіркорова було опубліковано на YouTube, передає ONLINE.UА.

У новому музичному ролику Кіркорова ролі зіграли відомі артисти. Серед них співачка Ольга Бузова, що постала перед глядачами в образі злої касирки, Микола Басков та Григорій Лепс, які в кліпі зіграли бомжів. Також в ролику можна помітити Тіматі, перетвореного в багатодітного батька-кавказця і гумориста В'ячеслава Мошнова, який зіграв роль хлопця-мажора з модного клубу.

Сам Кіркоров з'явився в кліпі в несподіваній перуці, в якій був сильно схожий на іншого артиста - Івана Дрьоміна (Фейс).

Новий кліп Кіркорова дуже швидко став популярним в мережі. За перші кілька днів його тільки на YouTube переглянули понад 6 млн користувачів, забезпечивши ролику перше місце у вкладці "в тренді". При цьому росіяни не в захваті від ролика.

"Викликайте екзорциста. Кіркоров на старості років збожеволів", "У кожного свої думки, але мені здається, що це жах", "Який далекий цей дивний, нещасний, погладшавший, безглуздий чоловік від талановитого, повного надій, великоокого співака пісеньки мого дитинства - Атлантиди .. Подивіться заради контрасту - відразу після цього відео","Це точно Кіркоров? Я тепер іншої думки про нього","Жах кліп, хоча сама пісня звучить норм. Треба завжди тримати марку і обличчя! Якщо тобі не властиво по життю паскудством займатися, навіщо публічно це робити на мільйони, навіть представивши одну пісню", - коментують росіяни новий кліп Кіркорова.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що українська співачка повністю роздяглася для прем'єри нової пісні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?