Перед виборами Трамп збрехав про стан власного здоров'я
Категорія
Світ
Дата публікації

Перед виборами Трамп збрехав про стан власного здоров'я

Перед виборами Трамп збрехав про стан власного здоров'я
Джерело:  CNN

Колишній лікар президента США Дональда Трампа розповів, як насправді з'явилася на світ довідка про здоров'я американського лідера.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Лікар Гарольд Борнстейн, який раніше пильнував за здоров'ям нинішнього очільника Білого дому Дональда Трампа, зізнався, що підробив довідку про стан його здоров'я, коли той ще був кандидатом в президенти.

"Він надиктував весь цей лист. Я не писав цього листа", - повідомив Борнстейн.

В опублікованому Трампом листі лікаря відзначається, що він був госпіталізований лише один раз в житті у віці 11 років через апендицит. У документі вказується, що всі медичні показники перебувають у нормі і він знаходиться "у прекрасному здоров'ї".

Нагадаємо, під час передвиборної гонки 2016 року тема здоров'я кандидатів у президенти привертала особливу увагу. Трамп заявляв, що його суперниця в боротьбі за пост президента Хілларі Клінтон, хвора. Передвиборний штаб республіканця робив натяки, що Клінтон ухилялася від повноформатних зустрічей, щоб приховати захворювання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дружина Дональда Трамп відмовилася взяти його за руку під час зустрічі з Макроном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?