Стало відомо про перші втрати ЗСУ з початку Операції Об’єднаних сил
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про перші втрати ЗСУ з початку Операції Об’єднаних сил

Стало відомо про перші втрати ЗСУ з початку Операції Об’єднаних сил
Джерело:  online.ua

У вівторок, 1 травня, в районі проведення ООС під Авдіївкою загинув 19-річний український боєць.

Про це повідомив журналіст і волонтер Назар Приходько на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що загиблий Олександр Микитюк народився в селі Білий Рукав Вінницької області. Він служив у 95-й десантно-штурмовій бригаді.

"Саша – перший загиблий Герой з часу введення ООС 30.04.2018, але як би там військово-політичне командування не називало і не трактувало – це війна! Національно-Визвольна Війна Українського Народу проти російсько-пострадянських загарбників, і Саша зараз – наймолодший її Небесний Воїн. Спочивай з миром, Юначе! Вічна Слава Тобі!", – написав волонтер.

Інформацію про загибель молодого десантника підтвердила і журналістка Вікторія Микитюк.

"Загиблий земляк Олександр Микитюк з Вінницької області ... Загинув десантник під Авдіївкою. На Великдень йому виповнилося 19 років", - повідомила вона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Степан Полторак назвав дату завершення Антитерористичної операції і початку нового формату проведення спеціальних дій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?