Нападника на депутата Мустафу Найєма оголосили в розшук
Категорія
Україна
Дата публікації

Нападника на депутата Мустафу Найєма оголосили в розшук

Нападника на депутата Мустафу Найєма оголосили в розшук
Джерело:  online.ua

Магомеда-Аміна Саітова, підозрюваного в побитті народного депутата Мустафи Найєма, оголосили в розшук.

Інформація про Саітова розміщена на сайті МВС, передає ONLINE.UA.

Згідно з інформацією з відкритих джерел, Магомед-Амін Саітов є одним із засновників компанії BoomBox Promotions. Двоє інших нападників - його брат Муса Саітов і Магомед Дончаєв, який є помічником глави ВГО "Діаспора чеченського народу" і директором "Бум-бокс Промоушнс".

Саітова підозрюють у скоєнні злочинів за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 1 ст. 122 (умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості) КК.

Як повідомив член колегії МВС України, народний депутат Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook, підозрюваний у нападі на депутата того ж дня вилетів до Баку. Він додав, що Саітов буде оголошений в міжнародний розшук через Інтерпол.

Нагадаємо, 30 квітня на народного депутата Мустафу Найєма напали троє чоловіків, трохи пізніше до них приєднався ще один. Приводом для нападу став дорожній конфлікт в районі Бессарабського ринку. Медики діагностували в депутата перелом щелепи і струс мозку, його прооперували.

У місті було оголошено план-перехоплення, трьох нападників затримали. Двоє з них виявилися громадянами РФ, третій – громадянином України. Всі вони уродженці Чеченської Республіки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Китаї через напад невідомого з ножем загинули 7 школярів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?