Скандал: Каньє Вест заявив, що рабство темношкірих було їх власним "вибором"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал: Каньє Вест заявив, що рабство темношкірих було їх власним "вибором"

Скандал: Каньє Вест заявив, що рабство темношкірих було їх власним "вибором"
Джерело:  TMZ

Американський репер Каньє Вест заявив, що історичне поневолення афроамериканців можна розцінювати як їхній особистий "вибір".

Про це він розповів в інтерв'ю сайту TMZ, передає ONLINE.UA.

"Коли чуєш про рабство, яке тривало 400 років... 400 років? Це звучить як вибір", - заявив скандальний музикант.

З заплутаних пояснень Веста можна зробити висновок, що він мав на увазі психологічні наслідки рабства, з якими афроамериканці живуть і зараз.

"Ми ментально в тюрмі. Мені більше подобається слово "тюрма", тому що рабство занадто прямо асоціюється з чорними. Як холокост - це євреї, так рабство - це чорні", - сказав репер.

Ще під час онлайн-трансляції Вест зустрів негативну реакцію від одного з афроамериканських журналістів TMZ, Вена Лейтана. Він не став терпіти слова Каньє і сказав, що вони викривають відсутність мислення.

"Ти маєш право вірити, у що хочеш, але є факти, і за всім, що ти зараз сказав, стоять наслідки в реальному світі, в реальному житті, - звернувся до нього Лейтан . - Нам доводиться мати справу з маргіналізацією, викликаною 400 роками рабства, а ти сказав, що для нашого народу це такий вибір".

"Я вражений, брат, і мені неймовірно боляче, коли я бачу, що ти перетворився в щось, що мені здається несправжнім", - додав він.

Під час інтерв'ю Вест знову тепло відгукнувся про американського президента Трампа, назвавши його "мій малюк" і сказавши, що він - "один з улюблених людей світу репу".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий американський репер став біткоіновим мільйонером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?