У Лондоні стався потужний вибух, десятки постраждалих: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лондоні стався потужний вибух, десятки постраждалих: з'явилися фото і відео

У Лондоні стався потужний вибух, десятки постраждалих: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У ніч з 2 на 3 травня в Лондоні пролунав черговий вибух. Інцидент стався під час єврейського святкування Лаг ба-Омер. В результаті вибуху постраждали кілька десятків людей, серед яких багато дітей.

Фото і відео з місця вибуху в Лондоні активно публікують в соцмережах очевидці події, передає ONLINE.UА.

На кадрах, опублікованих в мережі, видно, що вибух стався в той момент, коли розпалювали багаття, біля якого зібралося багато людей. За версією поліції, причиною вибуху стало необережне поводження з пальним або вибух акумуляторів телефонів, які люди кидали в багаття.

При цьому очевидці повідомляють, що вибух в Лондоні був такої сили, що в окрузі запалали деякі будинки, які горіли ще через кілька годин після події. За даними правоохоронців, версія теракту в розслідуванні інциденту виключається. За їх твердженням, повідомлень про те, що причиною вибуху могли стати злочинні дії, не надходило.

За офіційними даними лондонської поліції, під час вибуху постраждало 10 осіб. Очевидці стверджують, що постраждало щонайменше 30 осіб, багато з яких отримали серйозні опіки обличчя.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Києві стався смертельний вибух в результаті підриву гранати в авто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?