Ніякої війни: Лавров зробив чергову скандальну заяву по Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Ніякої війни: Лавров зробив чергову скандальну заяву по Україні

Ніякої війни: Лавров зробив чергову скандальну заяву по Україні
Джерело:  РІА Новини

Росія не веде війну з Україною, а ситуація на Донбасі є наслідком української внутрішньополітичної кризи.

З такою заявою виступив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров в інтерв'ю італійському журналу, передає ONLINE.UА з посиланням на РИА Новости.

Лавров в черговий раз звинуватив Київ у розпалюванні бойових дій на Донбасі. Він категорично відхрестився від того, що російська влада за допомогою своїх військ окупувала території Луганської і Донецької областей на сході України.

"Ніякої війни Росія з Україною не веде. Йде війна між Києвом і власне українськими регіонами",- заявив Лавров.

В ході свій промови він в черговий раз звинуватив офіційний Київ у тому, що він намагається ввести свій "порядок" в регіонах, де проходить збройний конфлікт, і американську владу, яка, на його думку, всі народи світу ділить на "своїх" та "чужих ".

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше президент США Дональд Трамп і канцлер Німеччини Ангела Меркель провели переговори, за підсумками яких закликали весь світ називати дії Путіна на Донбасі своїми іменами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?