Анну Сєдокову позбавляють батьківських прав
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анну Сєдокову позбавляють батьківських прав

Анну Сєдокову позбавляють батьківських прав
Джерело:  wday.ru

Українська співачка Анна Сєдокова заявила, що її колишній чоловік, бізнесмен Максим Чернявський, забрав у неї дочку і намагається позбавити батьківських прав.

Про це вона розповіла порталу  Woman's Day, передає ONLINE.UA.

"Зараз мій великий біль - Моніка. Ось уже вісім місяців у мене немає можливості нормально з нею бути поруч. Її батько, людина, якій я довіряла, пішов проти мене війною. Максим вирішив позбавити мене материнських прав, і я абсолютно не розумію, за що. Я жодного разу не забороняла йому бачитися з дочкою, брати її. Він і його бабуся відвезли Моніку в Америку і звернулися до суду", - розповіла Сєдокова.

Головним свідком виступила мати бізнесмена, з якою зараз і живе дитина. Чернявський з бабусею Моніки заявили, що співачка небезпечна для дитини, може відвезти її в Росію і не повернути. Вона зазначила, що ніколи не забороняла колишньому чоловікові бачитися з дочкою, і брати її до себе. Наразі Седокова найняла декілька адвокатів, щоб повернути дочку.

"На мене обрушилися система, найдорожчі адвокати. Тепер я можу зустрічатися з дитиною, йти з нею в кіно виключно в присутності наглядача, повинна говорити з донькою виключно на англійской, а Моніка його погано знає, не розуміє, чому мама так поводиться, чому ми не разом, а я не хочу їй цього пояснювати!", - говорить співачка.
Вона підкреслила, що всі зароблені гроші йдуть на оплату рахунків від адвокатів. "Все, що я зараз заробляю, витрачаю на адвокатів. Я борюся проти системи, проти сотень тисяч доларів. З вересня роблю все, що в моїх силах. Я буду боротися за Моніку. Але для того, щоб оплачувати адвокатів, я повинна заробляти. Багато. З боку Максима витрачаються сотні тисяч, і я теж повинна платити. У мене рахунки адвокатам по 50-60 тисяч доларів. Час роботи юриста коштує 600 доларів. Тому я працюю, заробляю, співаю веселі пісні і борюся за свою дитину", - сказала скандальна артистка.

Нагадаємо, у Сєдокової троє дітей від різних батьків. Старшу доньку Аліну вона народила від футболіста Валентина Белькевича, який помер у 2014 році. В сім'ї також росте хлопчик - Гектор, який народився в 2017-му. З його батьком, як і з Максимом Чернявським, Седокова більше не разом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  відома українська співачка вперше показала сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?