300 тис грн за ніч: шокуючі ціни на житло в Києві під час фіналу Ліги чемпіонів вразили футбольних фанів
Категорія
Україна
Дата публікації

300 тис грн за ніч: шокуючі ціни на житло в Києві під час фіналу Ліги чемпіонів вразили футбольних фанів

300 тис грн за ніч: шокуючі ціни на житло в Києві під час фіналу Ліги чемпіонів вразили футбольних фанів
Джерело:  online.ua

26 травня у Києві відбудеться фінал найпопулярнішої футбольної події Європи. У містах, де проводиться фінал Ліги чемпіонів УЄФА, завжди зростають ціни на житло і Київ не став виключенням, передає ONLINE.UА.

Більшість фанатів орендує житло в місті на весь уік-енд, тобто дві ночі (з п’ятниці на суботу та з суботи на неділю). За місяць до довгоочікуваної події активізувались спекулянти, які почали підіймати ціни на аренду житла у десять, а іноді і в двадцять разів.

Найбільшим попитом користуються апартаменти класу люкс та стандарт. Найголовніший критерій при виборі житла - його місце розташування. Це ті квартири, які знаходяться близько до стадіону, в Печерському і Шевченківському районах.

Так, аренда люксових апартаментів під час фіналу Ліги чемпіонів може обійтись гостям столиці у 300 тисяч гривень.

"Стандарт" у центрі міста спекулянти пропонують за 107 000 гривень.

Також в мережі можна знайти пропозиції проживання у стоматологічному кабінеті під час фіналу Ліги чемпіонів.

У мережі з'явилось безліч коментарів з приводу цінових спекуляцій. Наприклад, один з користувачів Facebook розмістив на своїй сторінці пост з надписом: "Продам квартиру у Києві для фіналу Ліги чемпіонів. Реально дешевше ніж аренда, покваптесь".

Минулоріч фінал легендарного турніру проходив у місті Кардіффі у Великій Британії, але навіть там було важко відшукати житло за подібну ціну.

Нагадаємо, цього року фінальний матч Ліги чемпіонів між "Реалом" та "Ліверпулем" відбудеться на стадіоні "Олімпійський" в Києві 26 травня.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  Кличко і Шевченко знялися в яскравому ролику до фіналу Ліги чемпіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?