Не встигли: Росія перенесла відкриття Кримського мосту
Категорія
Події
Дата публікації

Не встигли: Росія перенесла відкриття Кримського мосту

Не встигли: Росія перенесла відкриття Кримського мосту
Джерело:  РБК

Уряд РФ змістив терміни державного контракту із забезпечення транспортної безпеки будівництва мосту в Крим до 1 грудня 2019 року.

Про це повідомляє РБК з посиланням на розпорядження уряду, підписане 30 квітня прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим, передає ONLINE.UA.

Раніше мова йшла про завершення робіт щодо забезпечення безпеки автодорожньої частини до 30 вересня 2018 року, а залізничної частини - до 1 грудня 2019 року. Зараж же вирішили відкрити обидві ділянки одночасно.

У розпорядженні російського уряду також вказане зміщення термінів робіт по забезпеченню безпеки автомобільних підходів до мосту з боку Керчі та Тамані - до 30 вересня 2018 року.

Російські ЗМІ повідомляють, що проблеми з обладнанням для Керченського мосту стосуються його автомобільної частини. Саме тому терміни запуску руху вантажівок, які вже відкладені на осінь, можуть ще затягнутися.

Як повідомляв ONLINE.UA, тріснула опора Кримського мосту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?