В Україні заборонили популярні ліки та вакцини
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні заборонили популярні ліки та вакцини

В Україні заборонили популярні ліки та вакцини
Джерело:  online.ua

В Україні від 4 травня заборонили вакцину для профілактики дифтерії, правця та кашлюку, вакцину для профілактики поліомієліту та пасту для перорального застосування.

Про це повідомила прес-служба Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, передає ONLINE.UA.

Під забороною на реалізацію та застосування опинилися "вакцина для профілактики дифтерії, правця та кашлюку, адсорбована, з цільноклітинним кашлюковим компонентом, суспензія для ін'єкцій". Її виробник – Серум Інститут Індії ПВТ. Причиною став летальний випадок при застосуванні вакцини.

Також через смерть приймаючого препарат, служба встановила тимчасову заборону на "Імовакс поліо", вакцину для профілактики поліомієліту виробника Санофі Пастер, Франція.

Тимчасово заборонили і реалізацію та застосування "Ентеросгелю" фірми ПрАТ "ЕОФ "КРЕОМА-ФАРМ", Україна через надто високий показник "pH".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що створений унікальний препарат від усіх видів грипу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?