Google припинив роботу одного з найпопулярніших своїх сервісів
Категорія
Технології
Дата публікації

Google припинив роботу одного з найпопулярніших своїх сервісів

Google припинив роботу одного з найпопулярніших своїх сервісів
Джерело:  Android Central

Google офіційно оголосив про закриття одного з найпопулярніших своїх додатків для смартфонів і планшетів - Now Launcher.

Про це повідомляє Android Central, передає ONLINE.UA.

Компанія Google продовжує закривати свої ж сервіси. Цього разу хрест поставили на фірмовому додатку для управління головним екраном Now Launcher (Google Старт). Офіційні представники Google зв'язалися з виданням і розповіли про закриття.

Це програмне забезпечення представляло собою лаунчер, що поліпшує зовнішній вигляд операційної системи. За його розробку відповідав сам "пошуковий гігант".

Остання версія виявилася несумісна з великою кількістю пристроїв. Залишилося лише кілька апаратів, на які додаток можна встановити через маркет Google Play.

Розвивати Now Launcher компанія перестала після старту випуску власних смартфонів Pixel. Тепер правильний дизайн Android, на думку Google, передає Pixel Launcher.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Google остаточно закриє сервіс Play Music.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?