Бойовики на Донбасі продовжують обстріли мирних жителів: штаб ООС повідомив тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі продовжують обстріли мирних жителів: штаб ООС повідомив тривожні новини

Бойовики на Донбасі продовжують обстріли мирних жителів: штаб ООС повідомив тривожні новини
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається напруженою - бойовики продовжують обстрілювати позиції українських захисників і мирних жителів. За минулу добу, 4 травня вони з 122-мм артилерії обстріляли житлові будинки в Зайцевому, а також знищили автомобіль волонтерів в районі Опитного.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-службу ООС.

Впродовж минулої доби ворог вів вогонь в районах Новгородського, Майорська, Старогнатівці і Авдіївки. Там застосовувалася заборонена зброя. Завдяки активній обороні ООС усі вогневі атаки терористів вдалося відбити, в результаті чого вони зазнали серйозних втрат - за даними розвідки, бойовики втратили 3 бійців.

Обстріли Зайцевого бойовики вели у вечірній час. Снаряди 122-мм гармат завдали серйозних пошкодженнь житлу мирних жителів, які знову опинилися під серйозною загрозою.

Автомобіль гуманітарної місії "Християнська служба порятунку" терористи ліквідували близько о 16:20, коли він прямував до Опитного з гуманітарною допомогою для мирних жителів і військових. Відзначається, що коли автомобіль на шляху до Опитного зупинився для часткового розвантаження гуманітарної допомоги, бойовики підірвали його за допомогою ракети, яка, ймовірно, була випущена з ПТУР, розташованого на території терміналу Донецького аеропорту. Відзначається, що волонтери в цей момент знаходилися на відстані приблизно 10-ти метрів від авто, завдяки чому не постраждали під час обстрілу.

Пізніше штаб ООС показав відео ліквідації автомобіля гуманітарної місії на Донбасі. У кадрі відображене, що авто майже повністю згоріло.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в "ДНР" вибухнув таємний склад зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?