У Києві на Подолі стався смертельний вибух: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві на Подолі стався смертельний вибух: опубліковані фото

У Києві на Подолі стався смертельний вибух: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

В ніч з 4 на 5 травня в Києві відбувся черговий вибух. За попередніми даними правоохоронців, вибухнула граната, в результаті чого загинув чоловік.

Фото з місця події були опубліковані на сторінці поліції Києва в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Правоохоронці повідомили, що вибух в Києві стався на вулиці Кирилівській. На місці події вони виявили залишки гранати і запал. Відзначається, що чоловіка, тіло якого виявили на місці події, майже розірвало на частини в результаті вибуху. При загиблому було виявлено посвідчення учасника бойових дій.

В даний час на місці події ведуться слідчі дії. Причини інциденту встановлюються. За словами очевидця вибуху, який в момент детонації гранати знаходився недалеко, він бачив незнайомця, який сидів зігнувшись і розглядав в руках якийсь предмет.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Києві в Дарницькому районі в машині вибухнула граната, в результаті чого загинув чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?