"Новоросії" на Донбасі немає і не буде: скандальний росіянин виступив з несподіваною заявою
Категорія
Події
Дата публікації

"Новоросії" на Донбасі немає і не буде: скандальний росіянин виступив з несподіваною заявою

"Новоросії" на Донбасі немає і не буде: скандальний росіянин виступив з несподіваною заявою
Джерело:  online.ua

Люди на Донбасі живуть виключно в існуючій державі Україна. Ніякої "Новоросії" там немає і ніколи не буде.

З такою несподіваною заявою на своїй сторінці в соцмережі виступив скандально відомий блогер Ілля Варламов, заборонений в Україні, передає ONLINE.UА.

Варламов підкреслив, що адекватні жителі Донбасу реально розуміють перспективи так званих республік "ЛНР" і "ДНР". Вони живуть в існуючій Україні і не думають ні про яку "Новоросію". Також, на думку Варламова, конфлікт на Донбасі штучно поширюється.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на пост Варламова про "Новоросію". Одні розкритикували його за подібні висловлювання, вважаючи, що "ЛДНР" - існуюча держава. Інші ж підтримали блогера, висловивши переконання в тому, що будь-які утворення на території окупованого Донбасу приречені.

"Все так, у мене там родина. Ті, що тримаються за міфічну "ДНР", тільки затягують момент переходу в мирне русло. Звичайно, хто служить в "армії ДНР" або працює на їх "держструктури" або бізнес роблять на факті розмежування, будуть топити за "республіку", інші хочуть просто жити", "Новоросія існує тільки завдяки тому, що ті, хто там брав участь, - кримінальники, і дороги назад немає для них. Кремлю ж дуже боляче, санкції не жартівливі, втрата кредитів і втрата технологій з розробки сланцевого газу і нафти впливає на економіку","Люди з донбасу поїхали ще в 2014 році. Зараз там одні бандити. з бандитами розмова повинна бути короткою і, сподіваюся, українська армія її скоро проведе", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що колишній ватажок "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін, кажучи про подальшу долю Донбассса, заявляв, що "ЛДНР" зникнуть за кілька днів, як тільки Росія закриє кордон з окупованими українськими територіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?