Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 7 по 13 травня на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 7 по 13 травня на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 7 по 13 травня на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

На цьому тижні варто приділити увагу фінансам. Про те, хто зможе витратитися на розваги, а кому варто відкласти покупки Ви можете дізнатись в астрологічному гороскопі на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року Овен ♈

Всю увагу на цьому тижні Овнам варто приділити роботі і взаєминам з партнерами, оскільки є перспективи просунутися по кар'єрних сходах і поліпшити своє матеріальне положення. На вихідних займіться фінансами, плануйте покупки так, щоб не витратити зайвого.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року Телець ♉ 

На початку тижня варто взяти себе в руки і не витрачати гроші на відпочинок або на речі не першої необхідності. Ближче до кінця робочого тижня ситуація з фінансами може змінитися в кращу сторону, але крупні покупки все одно варто відкласти, оскільки на цьому тижні вони можуть виявитися безглуздими.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року Близнюки 

Близнюки нарешті можуть втілити свої сміливі ідеї в життя, це принесе успіх на роботі, оскільки вони швидко знайдуть підтримку і принесуть прибуток. Можливо з'явиться пропозиція роботи за кордоном. Також на цьому тижні не виключено роматичне знайомство.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року  Рак ♋ 

На цьому тижні Ракам потрібно бути упевненими в собі і своїх силах, це допоможе Вам в проведенні переговорів і досягненні цілей. Будьте уважні під час оформлення паперів і укладенні договорів. Всі важливі покупки краще зробити в четвер.

  Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року  Лев ♌ 

Проблем з фінансами на цьому тижні не очікується, проте Вас можуть звинуватити в чужих помилках, для виправлення яких потрібно витратитися. Прагніть не вестися на поводі і відстояти свою позицію. Це не лише збереже гроші, а і укріпить Ваш авторитет.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року  Діва ♍ 

На цьому тижні остерігайтеся обманів, будьте обережні зі справами пов'язаними з нерухомістю. Якщо Ви плануєте придбати техніку, цей тиждень відмінно підходить для таких витрат. У вихідні прагніть сильно не витрачатися, добре відпочити можна і без цього.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року  Терези ♎ 

Фінансове положення Терезів стало покращуватися, але не варто починати все витрачати, потерпіть до кінця тижня. Укладення договорів і проведення співбесід на цьому тижні будуть вдалими. Не покладайтеся на поради друзів, вони допоможуть вам лише ще більше заплутатися.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року  Скорпіон ♏ 

У Скорпіонів на цьому тижні все виходитиме без особливих зусиль, тому навіть працювати можна в розслабленому режимі. В середині тижня Вас чекають фінансові надходження, можливо навіть з премією. В кінці тижня у Вас буде можливість продемонструвати свої навики в нестандартній ситуації.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року  Стрілець ♐ 

У Стрільців може вийти поліпшити свій фінансовий стан, тому в середині тижня можна сміливо витратитися на розваги. На роботі потрібно бути обережними і працювати лише з перевіреними партнерами. Проявити свою творчість або фізичну активність удасться в п'ятницю.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року   Козеріг ♑

Якщо на цей тиждень у Вас є фінансові плани, вони обов'язково здійсняться, від Вас необхідно лише уважність і працьовитість. Якщо плануєте ділові поїздки, на цьому тижні вони також будуть успішні. Проте походи по магазинах краще відкласти.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року   Водолій ♒

Всі важливі операції краще провести на початку тижня, оскільки друга половина не буде такою сприятливою. У фінансовому плані проблеми також можуть з'явитися ближче до кінця тижня. Прагніть не попастися на обман.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 травня 2018 року  Риби ♓

Прагніть позбавитися від всього негативу в голові, це допоможе успіху у Ваших справах. На початку тижня також покращає фінансове положення, проте покупки краще відкласти на вихідні дні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?